Acasa!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 8810CautareInregistrareConectare

Distribuiţi
 

 !!! Download Yahoo Messenger Programs !!!

In jos 
AutorMesaj
.::SW33X::.
Admin
Admin
.::SW33X::.

Mesaje : 122
Data de inscriere : 05/12/2009
Varsta : 29
Localizare : Timisoara

!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Empty
MesajSubiect: !!! Download Yahoo Messenger Programs !!!   !!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Icon_minitimeMar Dec 15, 2009 2:05 am

!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Download_managerBuzz Sounds


Nr. descarcari: 1274 !!! Download Yahoo Messenger Programs !!! DescarcaDescarca programulDescriere: Inlocuieste sunetele originale de la Messenger cu unele haioase in limba Romana.

Data: 2008-01-10 00:15:10


!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Download_managerXXX Smileys
Nr. descarcari: 943 !!! Download Yahoo Messenger Programs !!! DescarcaDescarca programulDescriere: Inlocuieste emoticonurile de la Y!M cu unele mai neobisnuite.

Data: 2008-01-10 00:18:35


!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Download_managerCow Skin
Nr. descarcari: 807 !!! Download Yahoo Messenger Programs !!! DescarcaDescarca programulDescriere: Skin foarte haios, ce inlocuieste interfata obisnuita cu o vaca, va recomandam.

Data: 2008-01-10 00:47:33


!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Download_managerYahoo Multi Messenger
Nr. descarcari: 570 !!! Download Yahoo Messenger Programs !!! DescarcaDescarca programulDescriere: Dupa instalare se deschide messenger-ul ca si in mod normal, de pe aceeasi iconita de pe care porneati si inainte, numai ca acum ne va deschide o sesiune noua a aplicatiei, de fiecare data.

Data: 2008-01-23 19:47:47


!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Download_managerMulti Windows
Nr. descarcari: 662 !!! Download Yahoo Messenger Programs !!! DescarcaDescarca programulDescriere: Iti permite sa vorbesti cu mai multe persoane intr-o singura fereastra.

Data: 2008-01-25 12:35:21


!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Download_managerBuddy Spy
Nr. descarcari: 1106 !!! Download Yahoo Messenger Programs !!! DescarcaDescarca programulDescriere: Afli cine este invizibil in lista ta de Mess.

Data: 2008-01-25 12:40:24


!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Download_managerFuri avatarele altora
Nr. descarcari: 902 !!! Download Yahoo Messenger Programs !!! DescarcaDescarca programulDescriere: Poti fura avatarele persoanelor din lista ta de Mess.

Data: 2008-01-25 12:43:07


!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Download_managerYa Cam2
Nr. descarcari: 1350 !!! Download Yahoo Messenger Programs !!! DescarcaDescarca programulDescriere: Porneste webcam-ul fara permisiunea celuilalt.

Data: 2008-01-25 12:45:49


!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Download_managerNext Generation Smileys
Nr. descarcari: 898 !!! Download Yahoo Messenger Programs !!! DescarcaDescarca programulDescriere: Un pachet ce prezinta noua generatie de emoticons pentru Y!M

Data: 2008-01-25 12:47:31


!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Download_managerYM(9,8,7) Now Playing [numedecod]
Nr. descarcari: 1052 !!! Download Yahoo Messenger Programs !!! DescarcaDescarca programulDescriere: Program ce-ti arata ce muzica asculti direct din winamp la statusul Y!M.

Data: 2008-02-12 09:47:57A-PATCH Beta
, pentru Yahoo! Messenger, nu este un program care instaleaza ceva anume. El schimba cateva intrari in registri, astfel incat sa permita utilizatorului folosirea mai multor sesiuni de YM, simultan (ym multiusers) si sa dispara reclamele din clientul Y!M (ads remover)

!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! ApatchyahooDownload : A-Patch for Yahoo! Messenger – click here by GENOVE


Un skin foarte rosu, pentru Y!M, compatibil cu versiunile 6,7 si 8.1.

!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Reddevil
Pentru a instala acest skin, trebuie sa descarcati si sa dezarhivati fisierul de mai sus (red_devil.zip), dupa care sa copiati folderul creat, in C:Program FilesYahoo!SharedGraphics.
Schimbarea skinului se face din Yahoo! Messenger : “Messenger” –> “Change skin…” .
Download Red Devil Skindownload (skin rosu)
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Vista_refresh
Momentan, YM Vista, mai are multe lipsuri ca sa poate ajunge un concurent al Y!M 8.1. sau Y!M 9.0 pe sistemele de operare Windows Vista. Lipsesc in continuare optiunile de video, arhivare conversatii, Y! Music, etc.
Download Yahoo! Messenger for Vista

Un skin galben-verzui pentru Y!M, compatibil pe versiunile 6, 7 si 8.


!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Halo_thumb


Halo skin, for Yahoo! Messenger. – download – halo.zip
Instalare : – dupa ce descarcati si dezarhivati fisierul de mai sus, copiati folderul creat in C:Program FilesYahoo!SharedGraphics si selectati skinul Halo din meniul de optiuni YM.
Skin Roz :

!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Pretty_in_Pink

Download : Pretty in Pink / Y!M Skin - click aici!Instalare : Dupa ce descarcati si dezarhivati .zip-ul de mai sus, copiati folderul "Pretty in Pink", in C:Program FilesYahoo!SharedGraphics.

Creeat in liniile de design ale Windows Vista Ulimate, Vista Ultimate MSN Skin , nu poate fi folosit decat de utilizatorii ramasi fideli versiunii MSN 8.1.178.0 (Windows Live Messenger).
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Msn_thumb
Download : Windows Vista Ultimate Skin pentru Windows Live Messenger -
Instalare Skin: In arhiva de mai sus (Vista_Ultimate_MSN.zip) se gaseste un fisier .dll (msgsres.dll) care trebuie inlocuit cu cel original al WLM-ului . Inchideti WLM-ul si copiati acest fisieier in c:/program files/MSN Messenger . Reporniti Windows Live Messenger si skinul va fi aplicat automat. Windows Vista Ultimate Skin.


Bunny Love , este un skin de Yahoo Messenger, preferat in mare parte de fetele care iubesc culoarea roz, inimioarele si iepurasii de plus. !!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Longdesc=" src="http://www.ymvista.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif" />

!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Bunny_Love_For_Yahoo_Messenger_thumb
Bunny Love Skin, ruleaza numai pe versiunea 5.5 de Yahoo! Messenger .
Download Yahoo! Messenger skin Bunny Love (PINK SKIN) : click here !

Download and install the latest version of Yahoo! Messenger 9.0 Beta (9.0.0.1389)
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Emot_whistle
Daca sunteti utilizator de Windows Vista si vreti sa aveti acces la aceasta optiune in chat rooms si conferinte, trebuie sa va asigurati ca aveti instalat ultima versiune de Yahoo! Messenger 9.0 Beta (9.0.0.1389).


!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! IndianaJonesandtheKingdomoftheCrystalSkull_thumb

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull” , este un skin de Messenger Plus! Live , care transforma complet infatisarea Windows Live Messenger . Skinul are un design de exceptie care va introduce in lumea lui Indiana Jones. Pentru a utiliza acest skin , aveti nevoie de Messenger Plus! Live si Windows Live Messenger 8.5 , instalate pe computer.Donwload : Indiana Jones SKIN - Click here !!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Longdesc=" src="http://www.ymvista.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif" />
Doriti sa vorbiti cu prietenii dvs. straini, din lista de MSN, in limbile lor nationale? Doriti ca textul scris de ei sa fie tradus automat , in limba dvs.?

Incercati noul Live Messenger Translator! Trebuie doar sa tastati mesajul in fereastra de conversatie IM si el va traduce automat. Textul tradus, este trimis catre prietenul dvs. iar textul trimis de acesta este tradus automat , in timp real , in limba dvs. natala.

Windows Live Messenger Translator este furnizat GRATUIT, fiind un proiect open source. “Open Source” , adica poate fi!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Screenshoot1s dezvoltat si imbunatatit chiar de voi.
Windows Live Messenger Translator, face traduceri intre limbile : engleza, araba, bulgara, chineza, croata, ceha, daneza, olandeza, finlandeza, franceza, germana, greaca, italiana, japoneza, coreeana, norvegiana, poloneza, portugheza, romana, rusa, spaniola, suedeza.
Windows Live Messenger Translator, traduce aproape in timp real textul din fereastra de IM .
Windows Live Messenger Translator, traduce atat mesajele primite, cat si pe cele expediate din IM .
Windows Live Messenger Translator, foloseste serviicle de traducere Google.
Pentru a putea folosii serviciile Windows Live Messenger Translator, trebuie sa aveti instalat Windows Live Messenger pe un sistem de operare Windows XP SP2 sau Windows Vista .
Donwload si detalii de instalare , gasiti pe site-ul proiectului : Windows Live Messenger Translator


Yahoo Messenger Monitor (Yahoo Messenger Monitor 3.2) , este un utilitar de retea (LAN - Local Area Network) care scaneaza si inregistreaza conversatiile de pe computerele din retea. Acesta este capabil de a intercepta si inregistra automat si in timp real. Conversatiile interceptate de pe Yahoo! Messenger, sunt stocate si exportate intr-un fisier HTML sau in e-mail, pentru a fi analizate / citite mai tarziu. Este foarte usor de instalat si monitorizeaza toate calculatoarele din reteua dumneavostra fara a fi nevoie sa instlati softul pe un computer la distanta.

Este eficient pentru monitorizarea angajatilor , care au la indemana in office un calculator conectat la internet. !!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Smiley
Download : YMM 3.2

!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 106:-??I don't know - New!
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 107%-(not listening - New!
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 49:@)pig
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 503:-Ocow
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 51Sad|)monkey
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 52~:>chicken
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 53@};-rose
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 54%%-good luck
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 55**==flag
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 56(~~)pumpkin
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 57~O)coffee
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 58*-Smileidea
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 598-Xskull
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 60=Smilebug
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 61>-)alien
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 62:-Lfrustrated
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 63[-O<praying
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 64$-)money eyes
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 65:-"whistling
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 66b-(feeling beat up
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 67Smile>-peace sign
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 68[-Xshame on you
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 69Very Happy/dancing
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 70>:/bring it on
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 71Wink)hee hee
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 76:-@chatterbox
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 77^Smile^not worthy
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 78:-joh go on
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 79(*)star
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 72o->hiro
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 73o=>billy
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 74o-+april
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 75(%)yin yang
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 1Smilehappy
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 2Sadsad
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 3Winkwinking
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 4Very Happybig grin
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 5;Winkbatting eyelashes
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 6>Very Happy<big hug
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 7:-/confused
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 8Madlove struck
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 9:">blushing
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 10Razztongue
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 11:-*kiss
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 12=((broken heart
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 13:-Osurprise
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 14X(angry
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 15:>smug
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 16B-)cool
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 17:-Sworried
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 18#:-Swhew!
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 19>Smiledevil
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 20Sad(crying
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 21Smile)laughing
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 22Neutralstraight face
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 23/Smileraised eyebrow
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 24=))rolling on the floor
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 25O:)angel
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 26:-Bnerd
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 27=;talk to the hand
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 101:-ccall me - New!
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! 100Smile]on the phone - New!
Sus In jos
http://sw33x.forumz.ro
TheKiller
Moderator
Moderator
TheKiller

Mesaje : 47
Data de inscriere : 12/12/2009

!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Empty
MesajSubiect: Re: !!! Download Yahoo Messenger Programs !!!   !!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Icon_minitimeSam Dec 19, 2009 1:19 pm

Respect SW33X esti cel mai tare !!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Icon_bounce
Sus In jos
AK47
Progress 20%
Progress 20%
AK47

Mesaje : 22
Data de inscriere : 21/12/2009

!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Empty
MesajSubiect: Re: !!! Download Yahoo Messenger Programs !!!   !!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Icon_minitimeMar Dec 22, 2009 1:40 am

Ii tare XXX Smileys l-am luat si eu :> !!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Icon_bounce
Sus In jos
Continut sponsorizat
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Empty
MesajSubiect: Re: !!! Download Yahoo Messenger Programs !!!   !!! Download Yahoo Messenger Programs !!! Icon_minitime

Sus In jos
 
!!! Download Yahoo Messenger Programs !!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ID-uri de Yahoo Messenger!
» Host bet_host@yahoo.com
» scriptez sv de samp/vand gm-uri samp foarte bune si cautate orice mod/ vand 2 domenii .ro 3 euro fiecare! add: chron.samp@yahoo.com

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
.::SW33X-NetWork-Home::. :: .::Diverse SW33X-NetWork::. :: Programe-
Mergi direct la: